topptur Kebnekaise

4 July, 2010 - 17:16

På den finaste dagen tog vi oss upp på toppen av Kebnekaise. En lång tur brant uppför på totalt 12 timmar upp och ner. Jag var uppe på toppen för 10 år sedan, men då gick vi en kortare (östra) väg med guide. Den långa (västra) vägen vi gick nu var klart brantare, längre och mer ansträngande än jag trodde. Vi hade med oss stormkök och frystorkat som vi lagade till i toppstugan som ligger 30 min från toppen. Där gjorde vi även blåbärssoppa på dubbel dos pulver, den energin behövdes. Vi hade väldig tur med vädret. Det var blå himmel hela tiden ändå fram till vi var på väg ner från toppen, då kom dimman!

Kommentera | dölj kommentarer
  1. erica 100704, 18:17.

    jättefin sistabild!

    Jonatan: Tack!

  2. Landén 100721, 18:23.

    Riktigt fina.

    Jonatan: Tack Landén, kul du gillar dem.

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /storage/content/04/158704/dajli.com/public_html/wp-content/themes/eye-candy-10/comments.php on line 22