4 dagar stockholm

26 January, 2009 - 23:47

Jag har varit i Stockholm 4 dagar. Det har varit väldigt roligt! Mycket tunnelbana, druckit mycket kaffe (min kusin jobbar som barista), och gjort allt möjligt samtidigt som jag tagit det ganska lugnt.

baristafrukost på eskils favoritkaffebar cocovaja.


eskil på sitt jobb fokuserar på hur det bruna guldet snart ska droppa ner…


jag, annelis barndomskompis cornelia, och anneli sitter i kaffebaren och tittar på.


Karlaplan, tankepaus.


kungens närmsta dygnetruntkorvstånd?


kulturhuset står som en mur vid sidan av plattan.

det kändes lite som man var i en beckfilm ibland, den där andra som gick på bio när de är nere i tunnelbanans mörker…


Kommentera | dölj kommentarer
  1. Robert 090130, 20:20.

    du vet vad jag tycker om dina bilder, du vet vad jag tycker om din nya kamera. awesome. alla bilder var som vanligt snygga. gillade speciellt kulturhuset-bilden, det är sådan känsla vi vill åt när det är våran tur att kommunicera text & bild!

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /storage/content/04/158704/dajli.com/public_html/wp-content/themes/eye-candy-10/comments.php on line 22